מזון ‎ 

 

הבהרה של העור

 

אילו מוצרי מזון אתם מייצרים ?

 

עיינו ברשימה שלהלן כדי לגלות איך צבעי Candurin®‎ יכולים לשפר את המראה וכושר המכירה של המוצרים שלכם.

  • מוצרים שקופים (משקאות קלים, סוכריות גומי, סוכריות למציצה, זיגוגים לעוגות, קינוחים, קפסולות ג'לטין): ניתן להוסיף את צבעי Candurin®‎ היישר למסת המוצר.

 

  • מוצרים לא שקופים (מסטיקים, שוקולדים שונים, סוכריות ג'לי, מרציפן, ליקריץ, מדגנים, מוצרי אפייה, טבליות): ניתן להשתמש בצבעי Candurin®‎ ליצירת שכבה שקופה דקיקה על פני המוצר המוגמר.

 

  • מוצרים שקופים-למחצה (זיגוגים, אבקת סוכר, ציפויים ומילויים מבוססי-שומן): עם ריכוז קצת יותר גבוה של Candurin®‎, אפילו מוצרים שלא מאופיינים בשקיפות רבה יכולים לנצנץ.

 

הודות למומחים שלנו במעבדת השימושים של Candurin®‎ וללקוחות נאמנים כמוכם, היצע השימושים החדשניים ב-Candurin®‎ לא מפסיק להתרחב. ועם פרופיל בטיחות מרשים ותאימות מלאה ל-GMP‏, אפשר להשתמש ב ‎ Candurin® בביטחון מלא.

בטיחות ושירות נמצאים בראש סדר העדיפויות של Merck.